Påmelding til Hove vikingmarked 2017

Påmeldingsskjema finner du nederst!

Velkommen til sommerens siste eventyr i regi av Agder Vikinglag.

Agder Vikinglag har gleden av å invitere dere til vårt tredje, og siste, marked i 2017.
Hove Vikingmarked 2017 arrangeres med skoledager 24. og 25. august. I helgen 26. og 27. holder vi marked.

I år forflytter vi oss fra handikapstranden ved Hove leirsenter, til utsiden av Flimra og Hove gård. Her har vi storhytte med doer og dusjer. Det er også mulig å søke om å få soveplass inne, da vi har noen rom til disposisjon. Det vil være mulig å komme fra onsdag fra klokken 12. På torsdag og fredag er det mulig å komme først etter klokken 14, grunnet skoledager.

Selv om vi forflytter oss befinner vi oss fortsatt i gangavstand fra historiske Hove odden. Her er funnet ca 70 gravhauger fra forhistorisk tid. Det ligger tett opp mot den sagnomsuste Sandum Gård.

Frokost/mat i hytta.
Klokken 7-8 skoledager, morgenmøte klokken 8.
Klokken 9-10 markedsdager, morgenmøte klokken 10.

Vi prøver også i år å servere middag skoledager, men kan ikke love dette på nåværende tidspunkt. Vi inviterer til gilde på lørdag kveld.

Skoledager.
Skoledagene arrangeres på oppdrag av Den Kulturelle Skolesekken i Arendal Kommune, og hit inviteres alle 6.klassingene. De ankommer i buss eller på sykkel i 9 tiden og drar rundt klokken 13.00. I denne tiden vil det være ca 300 elever på området, som tar del i ulike formidling av håndverk, tradisjoner og aktiviteter forbundet med vikingtid. Vi ønsker ikke salg rettet mot elevene disse dagene. Har du/dere muligheter til å være tilstede og hjelpe på skoledagene kan reisestøtte innvilges. Ta kontakt med Ann-Siril Idansi, annie@agderviking.org eller Marianne Becker, marianne@agderviking.org,

Markedsdager.
På lørdag og søndag har vi åpent for publikum klokken 11 til 18 på lørdag, på søndag stenger vi klokken 16 og begynner nedrigging umiddelbart. Området skal være tomt klokken 12 mandag 28.august.

Påmeldingsskjema til Hove Vikingmarked 2017 finner du her.

P.S.
Ønsker du å være luksusviking? I gangavstand fra leien kan man leie hytter på Hove Camping til en grei pris.