Bronseplassen Vikingmarked 2018

«PLAKAT»

Bli med tilbake i tid med store og små vikinger på trange stier mellom markedsboder og håndverkere. Hører du hornet, er det noe som skjer. Kanskje er det noen treller til salgs?
Vårt fokus er familieaktiviteter for barn i alle aldre og norske håndverkstradisjoner med røtter i vikingtid. I år er vi heldig å ha med musikk fra  Eldrim. Gustav forteller eventyr og ‘Röda Masken’ sjonglerer. Vi vil demonstrere ymse slag av håndverk fra vikingtiden, bueskyting, mat, oppvisning med blankvåpengruppa Egdehirden, underholdning med Trellene til Lekegoden og Trollet, samt salg av variert håndverk, spekemat, smykker, tekstiler m.m. Markedet er åpent for publikum fredag, lørdag og søndag.

Program:
Kommer!

Åpningstider:
• Fredag 11:00 – 17:00
• Lørdag 11:00 – 18:00
• Søndag 11:00 – 16:00
Kart til Bronseplassen

Parkering/buss:
Det blir mulighet for å parkere langs veien, men vi oppfordrer folk til å parkere gratis på Rona (kart), hvor Samsør Agder vil kjøre gratis buss i shuttle til og fra markedet lørdag og søndag. Bussene kjører «kontinuerlig» under åpningstidene på lørdag og søndag.

Pris pr. dag:
Barn 50,-
Voksen 100,-
Familie 250,-

Markedskart:
bpvm-kart

Om Bronseplassen:
Bronseplassen er en rekonstruert gård fra bronsealderen som ligger langs Fylkesvei 401 i Høvåg i Lillesand kommune i Aust-Agder. Foruten langhuset finnes det stokkebåter, labyrint, offerplass, smie, bakerovn, urtehage, og gravplass.

Sponsorer:
chaqwa  bpvmsponsor1  bpvmsponsor2  bpvmsponsor4  bakehuset3

 

Bilder og video fra Bronseplassen Vikingmarked:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save