Frivillig på vikingfestival?

Kunne du tenke deg å jobbe frivillig på viking festival? Agder Vikinglag søker frivillige til Bronseplassen Vikingmarked 2016.
Helgen 8.-10.juli arrangerer vi igjen vikingfestival på Bronseplassen i Høvåg. Vi har mange store og små oppgaver som må håndteres og har derfor et stort ønske om å få hjelp av frivillige. Vi kan ikke tilby så mye, men vi tror allikevel dere vil bli fornøyde.

Vi har to frivilligjetspakker vi kan tilby:
Frivillig1: En tre-timers vakt, parkering eller Kafé. Lønn: Helgepass til festivalen i åpningstiden.
Frivillig2: Tre tre-timers vakter, parkering, kafé, brannvakt natt eller nedrigging. Lønn: Muligheter for å bo i plastcampen fra tirsdag til søndag (eget telt medbringes), full tilgang på festivalen. Halv kursavgift på kurs. Helgepass til festivalen i åpningstiden, frokost fredag, lørdag og søndag, deltagelse på Gilde fredag kveld, tilgang på deltagerfest og kveldsunderholdning på lørdagskvelden og pizzafest på søndagskveld.

Send søknad til eller ta kontakt med bronseplassen@agderviking.org ved spørsmål.